Σπιτικός ζωμός βοδινού
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. Λίγα μυστικά ακόμα Ιδανικός ζωμός …
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. Λίγα μυστικά ακόμα Ιδανικός ζωμός …
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Εύκολο δεν το λες, γρήγορο δεν το λες, το λες όμως πεντανόστιμο!!!!!! Μυρίζει πάντα “αλημιάς” και η δεύτερη μερίδα που …
Μια συνταγή που την λατρεύω γιατί συνδυάζει πολλά υλικά αλλά γίνεται σχεδόν γρήγορα
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Υλικά για 2 άτομα: 400 γρ. χοιρινό μπούτι σε κομμάτια 1 κολοκάσι 500 γρ. 2 μέτριες πατάτες 3-4 σέλερυ ή …
Ένα πεντανόστιμο φαγητό που τραβάει κρασί στο τραπέζι μας και ταιριάζει με χειμωνιάτικες παραστάσεις. Υλικά: 300 – 500 γρ. γίγαντες …
Το χοιρινό φρικασέ εκτός από ένα νοστιμότατο φαγητό είναι και Χριστουγεννιάτικο καθώς συνηθίζεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας να σερβίρεται …
Η προσθήκη γιαουρτιού στο αυγολέμονο κάνει τη σάλτσα πολύ πιο φίνα. Ο συνδυασμός πράσα-σέλινο-χοιρινό είναι κλασικός χειμωνιάτικος και συνηθίζεται σε …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Μια ωραία καλοκαιρινή συνταγή για πικάντικη σαλάτα με μύδια και λαχανικά που θα χρειαστεί να έχεις χρόνο, υπομονή και όρεξη!Μπορεί …
Για 2 μερίδες: 600 γραμμάρια χοιρινό άπαχο κομμένο σε μικρά κομμάτια 7-8 πράσα κομμένα σε λωρίδες 3 εκατοστών περίπου 3/4 …
Το πρασοσέλινο, όπως το ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα από τα πολύ νόστιμα φαγάκια, που μπορούμε να μαγειρέψουμε με …
Ένα πιάτο, σχεδόν… κλασσικό, διαχρονικό, που από φαγητό της γιαγιάς και της μαμάς έγινε και φαγητό της κόρης. Ένα πιάτο …
Ένα ιδιαίτερα νόστιμο και πολύ γευστικό ραγού με μοσχάρι, χοιρινό και μανιτάρια! Υλικά: 15 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια /250 γρ. μοσχαρίσιο …
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που είναι το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί …
1 καρότο 1 κρεμμύδι 3 κλωναράκια σέλινο ή σέλερι 30 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. πλιγούρι αλάτι και …
Όλα σε ένα ταψί και τόσο νόστιμα; Δοκιμάστε το φουρνιστό ψάρι της Νίκης Χρυσανθίδου και θα λυθεί η απορία σας. …
Εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής με δεκάδες παραλλαγές. Το ζωμό μην τον πετάξετε. χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31” 24/12/2012 ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ, ΑΛΜΥΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ