Χαρούμενοι γίγαντες!
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
Η δεύτερη συνταγή με γαρίδες αυτή τη βδομάδα είναι μια μικρή έκπληξη! Ένα πιάτο curry με προέλευση την Καραϊβική και …
Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα αρωματικό και πεντανόστιμο …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Η Ψαρόσουπα είναι ένα κλασικό, πολύ νόστιμο και υγιεινό Ελληνικό πιάτο, Μεσογειακό θα έλεγα, που για να ετοιμαστεί δεν χρειάζεται …
Όσοι λατρεύουμε τα ψάρια, τα μαγειρεύουμε με πολλούς τρόπους και το αποτέλεσμα είναι νόστιμο και λαχταριστό.Εδικά ένα μεγάλο φρέσκο ψάρι, …
Νηστίσιμο πιάτο είναι και η σημερινή μας συνταγή. Όμως δεν απευθύνεται μόνο σε όσους τηρούν τη νηστεία της Σαρακοστής, αλλά …
Δυναμωτική σούπα που θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε από γρίππη ή κρυολόγημα.
Το πιάτο που προέκυψε ήταν ομολογουμένως εξαιρετικά νόστιμο, με πολλά αρώματα, και ταυτόχρονα ελαφρύ και υγιεινό! Το υλικό που κάνει …
Υλικά για 2 μερίδες 1 φλ. ρύζι για ριζότο 2 κλωνάρια σέλινο 1 μικρό κομμάτι τζίντερ ½ φλ. κατ. Λαχανικά …
Για τους λάτρεις των πικάντικων μία σούπα βελούδινη! Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος : 20’ , Κόστος: …
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΥλικά: 1) 800 γραμμάρια λάχανο άσπρο χοντροκομμένο 2) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3) 2 …
Μια πολύ καλή μας φίλη μας έκανε δώρο πρόσφατα ένα πακέτο χωριάτικες χυλοπίτες ζυμωμένες με μελάνι σουπιάς! Για να τις …
Λεμονάτο γαριδό-πίλαφο Υλικά για 3 άτομα. 500 γραμ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους φρέσκες, ή κατεψυγμένες (με κεφάλια ή χωρίς) καθαρισμένες. 3-4 …
Νοστιμότατη σούπα με στήθος γαλοπούλας και λαχανικά. Χειμωνιάτικη και όχι μόνο και χωρίς πολλά λιπαρά γιατί προσέχουμε την διατροφή μας. …
Μια σαλάτα που συνδυάζει βουνό (χοιρινό) και θάλασσα (χταποδάκι), φέρνοντας σε ένα πιάτο δύο από τις πλέον αγαπημένες μας γεύσεις.