Κότα Μιλανέζα η εμβληματική!
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Yλικά για 6 άτομα 1+1/2 κιλό ψάρια κατάλληλα για σούπα ή ένα μεγάλο 2 καρότα κομμένα ροδέλες χοντρές 3 πατάτες …
Κρεατόσουπα με κρέας μοσχαρίσιο και λαχανικά. Προσωπικά η αγαπημένη μου σούπα.
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Μοσχαράκι μπλανκέτ με λευκή σάλτσα και πουρέ λαχανικών. 1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο …
Το πρασοσέλινο συνήθως το συνδυάζουμε με χοιρινό, ένα φαγάκι πραγματικά πεντανόστιμο. Τις προάλλες σκέφτηκα: Γιατί να μην το μαγειρέψω με …
Υλικά 1 κιλό ψαχνό χοιρινό κρέας 3 αυγά (κρόκοι) βούτυρο αλεύρι 1 και 1/2 κιλό σελινόριζα χυμό 2 – 3 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31” 24/12/2012 ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ, ΑΛΜΥΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
Ξαφνιαστηκα πολυ οταν μια απο τις Ιταλιδες φιλες μου, αποκαλεσε την πιτα finger food! Ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει! …
Ο βροχερός καιρός επιβάλλει σούπα και εμείς μαγειρεύουμε μια αχνιστή γαλλική πατατόσουπα βελουτέ με γιαούρτι.Υλικά: 500 γρ. πατάτες καθαρισμένες, κομμένες …
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …
Η κακαβιά είναι από τις νοστιμότερες ψαρόσουπες! Οι ψαράδες, ό,τι ψάρια τους περισσεύουν στις ψαριές τους, το βράζουν με μερικά …