Vegan σοφρίτο
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Μπέργκερς λαχανικών σε συνδυασμό με τη σχεδόν απαραίτητη πρωτεΐνη του τυριού και των αυγών, έτσι ώστε να δώσει σε αυτά …
Αυτό είναι ένα φαγητό μούρλια. Πιστέψτε με, έχει όλη τη νοστιμιά και τη διατροφική αξία ενός φαγητού με αρακά αλλά …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει «πετάω φαγητό». Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Έτσι, λοιπόν σήμερα σας προτείνουμε ένα απλό κ οικονομικό φαγάκι, πολύ νόστιμο που προέκυψε τυχαία, όταν πριν χρόνια ήθελα να …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει “πετάω φαγητό”. Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Ένα θαυμάσιο πιάτο.Είτε σαν συνοδευτικό είτε σαν κυρίως γεύμα!Τα μανιτάρια στο φούρνο με τις πατάτες θυμίζουν κρέας και τα αρώματα …
Εύκολο…γρήγορο και πεντανόστιμο φαγάκι, που θα αγαπήσουν όλοι στην οικογένεια!
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο