Σκιουφιχτά Με Μοσχαράκι!
Χρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 5 μερίδες: 500 γρ σκιουφιχτά 500 γρ μοσχαρίσια σπάλα 1 ντομάτα τριμμένη 2 κ …
Χρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 5 μερίδες: 500 γρ σκιουφιχτά 500 γρ μοσχαρίσια σπάλα 1 ντομάτα τριμμένη 2 κ …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Η ιδέα ήρθε από κλασικές σιγομαγειρεμένες συνταγές της Γαλλικής κουζίνας (τύπου Μπουργινιόν) που καταφέρνουν ξεκινώντας με βάση το κρασί να …
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Η κρεατόσουπα είναι μία από τις κλασσικές μαμαδίστικες σούπες, παρ’ όλο που η μαμά μου δεν την έφτιαχνε ποτέ! Την …
Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το πιάτο. Το χοιρινό είναι το είδος του κρέατος που δέχεται όλα τα μπαχαρικά, …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Σπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει “κομμένο σε κομματάκια “, …