Linguini με “μενταγιόν” πεσκανδρίτσας
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
Υλικά 500 γρ. σπαγγέτι 500 γρ. λουκάνικα βραστά σε ροδέλες 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 πράσινη πιπεριά 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Μια πολύ ιδιαίτερη σάλτσα, γρήγορη και πικάντικη.
Θέλαμε να μαγειρέψουμε κάτι εύκολο για το μεσημέρι, που ταυτόχρονα να είναι νόστιμο και κατάλληλο για μια τέτοια μέρα. Γρήγορα …
Υλικά για 4 άτομα – 350 γρ. σπαγγέτι – 1 κιλό θαλασσινά – 8 καραβίδες – 1 μέτριο κρεμμύδι …
Υλικά μερίδες 4 500 γραμ.σπαγγέτι Νο6 500 γραμ.μοσχαρίσιο κιμά 1 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2κουταλ.κοφτές σούπας πελτέ 2-3 …
1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 …
1 ολόκληρο κοτόπουλο 1 πακέτο σπαγγέτι no 6 40 γρ. βούτυρο (Κέρκυρας) 4 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 100 ml. …