ΜΠΟΛ ΜΠΟΥΡΙΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (CHICKEN BURRITO BOWL) // CIOTOLA DI BURRITO DI POLLO
Σήμερα θα απολαύσουμε μια όχι και τόσο συνηθισμένη μεξικάνικη συνταγή : αποδομημένο μπουρίτο με κοτόπουλο, chicken burrito bowl ή fahita …
Σήμερα θα απολαύσουμε μια όχι και τόσο συνηθισμένη μεξικάνικη συνταγή : αποδομημένο μπουρίτο με κοτόπουλο, chicken burrito bowl ή fahita …
Ο Δ. λατρεύει την πικάντικη μεξικάνικη κουζίνα και όποτε βρώ ευκαιρία ετοιμάζω και ένα μεξικάνικο μενού. Φαχίτας έχουμε ξαναφτιάξει στο …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Έμπνευση απ’ το εθνικό street food και η καλύτερη εκτέλεση. Πικάντικα τρυφερά και ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε γιαούρτι με …
Υλικά για 4 μερίδες 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια γάντια μίας χρήσης SANITAS για την μαρινάδα: …
Ένα από τα πιάτα που μαγείρεψα στην γιορτή του καλού μου, ήταν αυτό το ομολογουμένως πολύ νόστιμο κοτόπουλο! Μαγειρεμένο με …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
Αρωματική και πεντανόστιμη ασιατική συνταγή που μπορεί να γίνει και με ψάρι ή γαρίδες.
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό …
450 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα 10 γρ. τριμμένο κορίανδρο 10 γρ. τριμμένο κύμινο 1/2 μικρό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο …
Τα διάφορα πιάτα κάρυ γίνονται με άπειρους συνδυασμούς μπαχαρικών, υλικών και τρόπων μαγειρέματος. Βασικά μπαχαρικά όμως είναι το κάρυ, ο …