ΦΑΧΊΤΑΣ ΜΕ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ
Ο Δ. λατρεύει την πικάντικη μεξικάνικη κουζίνα και όποτε βρώ ευκαιρία ετοιμάζω και ένα μεξικάνικο μενού. Φαχίτας έχουμε ξαναφτιάξει στο …
Ο Δ. λατρεύει την πικάντικη μεξικάνικη κουζίνα και όποτε βρώ ευκαιρία ετοιμάζω και ένα μεξικάνικο μενού. Φαχίτας έχουμε ξαναφτιάξει στο …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Έμπνευση απ’ το εθνικό street food και η καλύτερη εκτέλεση. Πικάντικα τρυφερά και ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε γιαούρτι με …
Σημερα μαγείρεψα ενα πολύ νόστιμα μαγειρεμενο κοτόπουλο! Με μυρωδικά, καπνιστή γαλοπούλα, τυριά και μανιτάρια, και όλα αυτά σκεπασμένα με μιαν …
Είναι μια εύκολη συνταγή με λίγο ψωμί του τοστ, λίγα μπαχαρικά, ασπράδια αυγών και κοτόπουλο. Δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό …
Ο ασυνήθιστος αυτός συνδυασμός συστατικών αποτελεί ένα δροσιστικό καλοκαιρινό δείπνο. Η «οξύτητα» του λάιμ συμπληρώνει τη γλυκύτητα της παπάγιας και …
450 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα 10 γρ. τριμμένο κορίανδρο 10 γρ. τριμμένο κύμινο 1/2 μικρό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο …
Τα διάφορα πιάτα κάρυ γίνονται με άπειρους συνδυασμούς μπαχαρικών, υλικών και τρόπων μαγειρέματος. Βασικά μπαχαρικά όμως είναι το κάρυ, ο …