Κοτόπουλο φρικασέ !!!
Κοτόπουλο φρικασέ -θυμίζει έντονα μαγειρίτσα -πεντανόστιμο !!!
Κοτόπουλο φρικασέ -θυμίζει έντονα μαγειρίτσα -πεντανόστιμο !!!
Μια εύκολη και γρήγορη κοτοσαλάτα που σηκώνει πολλές παραλλαγές και μπορείτε να την κάνετε και με το ψητό κοτόπουλο που …
Μία συνταγή tex-mexican για σήμερα! Γνωστή σε όλο τον κόσμο: Tortillas με κοτόπουλο! Δηλαδή ….fajitas. Ναι, αλλά ετούτες εδώ οι …
Τραχανάς : ένα παραδοσιακό αλλά καραμοντέρνο ζυμαρικό. Σήμερα τον βγάζω από την λήθη και την αφάνεια και τον κατατάσσω πια …
Μπορούμε αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε το κοτόπουλο με αρνί μπούτι. 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού 1/4 φλιτζάνι …
Μια σουπίτσα με το κρύο που έχει είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτή την εποχή. Πόσο μάλλον κοτόσουπα, που της προσδίδουν …
4 φιλέτα στήθος ή μπούτι κοτόπουλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο 2 κ.σ. λευκό σιρόπι μπαλσάμικο λίγες σταγόνες …
Αν και αρχικά τρόμαξα με όλα τα υλικά που είδα, τελικά η εκτέλεση δεν ήταν τόσο δύσκολη! Είναι ένα υπέροχο …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
600 γρ.στήθος κοτόπουλο φιλέτο 1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 20 γρ. πάστα τσίλι 450 ml. γάλα ινδικής καρύδας 30 …
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό …
450 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα 10 γρ. τριμμένο κορίανδρο 10 γρ. τριμμένο κύμινο 1/2 μικρό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο …
Μια νόστιμη λύση για να φτιάξουμε τη γαλοπούλα μας , σε μια λάιτ εκδοχή!
Υλικά 400 γρ. Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλο 60 ml. σάλτσα σόγιας 30 ml. σέρι 30 ml. σησαμέλαιο 15 γρ. ζάχαρη 10 …
Από τον Chef Ιωσήφ Μπεϊντάρη. 1 στήθος κοτόπουλου 300 γρ. γιαούρτι σακούλας ή στραγγιστό2 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s Mild½ κρεμμύδι Χυμό …
Ένα ριζότο λαχανικών, ελαφρώς κόκκινο ετοίμασα τις προάλλες για να συνοδεύσει ένα βραστό στήθος κοτόπουλου. Ο συνδυασμός ρύζι με κοτόπουλο …
Από την Ελένη Ψυχούλη…
Ένα από εκείνα τα πιάτα που τα λες απλά, που όμως τα απολαμβάνεις λες και είσαι στο Maxim… Το έχουμε …