Coquille de Noël (Το Κοχύλι των Χριστουγέννων)
Γλυκά ψωμιά Διεθνής κουζίνα Είναι μια γαλλική παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Γαλλίας και του Βελγίου για ένα χριστουγεννιάτικο ψωμάκι-τσουρεκάκι τύπου …
Γλυκά ψωμιά Διεθνής κουζίνα Είναι μια γαλλική παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Γαλλίας και του Βελγίου για ένα χριστουγεννιάτικο ψωμάκι-τσουρεκάκι τύπου …
Υλικά για 2 stollen: 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος …
Παρ’ όλο που ουσιαστικά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για το τζέλτεν, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφέρουν απο περιοχή …
Η μηλόπιτα είναι ένα γλυκό που αγαπάμε πολύ και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού.Η δική μας εκδοχή είναι αρκετά απλή. …
Ζυμώθηκαν για να μας θυμίζουν ότι και η πραγματικότητά μας γίνεται νόστιμη, γλυκιά και χορταστική με τον πιο απλό και …
Καλωσορίζοντας τα πρώτα μήλα, που κόκκινα και λαχταριστά έκαναν την εμφάνισή τους στις αγορές έφτιαξα μικρά, πανεύκολα, τραγανά Μηλοπιτάκια!Έκλεισα το …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 1/2 ποτήρια Βούτυρο 1 φλιτζάνι του καφέ Γάλα 1/2 ποτήρι Μαγιά νωπή …
Στις κάθε είδους πίτες, λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν αδυναμία πιστεύω. Στο τραπέζι μας υπάρχει μια πίτα, τουλάχιστον μια …
Τα cookies υπάρχουν πάντα στη μπισκοτιέρα μας καθώς αποτελούν ιδανικό συνοδευτικό για το πρωινό των παιδιών, σνακ για το σχολείο …