Ψάρι Μαγιονέζα (Αθηναϊκή)
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Η Ψαρόσουπα είναι ένα κλασικό, πολύ νόστιμο και υγιεινό Ελληνικό πιάτο, Μεσογειακό θα έλεγα, που για να ετοιμαστεί δεν χρειάζεται …
Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε φέτες! Αν είναι μικρό το βάζουμε ολόκληρο. Εκτός από τη σφυρίδα και …
1 κιλό σφυρίδα (συναγρίδα, πεσκανδρίτσα, ή ροφό) 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 φρέσκα κρεμμύδια 1/2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις …
Μοιράζουμε τις ντομάτες παντού και τέλος περιχύνουμε με το λάδι και μισό φλιτζάνι από το ζουμί που βράσαμε τα φασόλια.Μπορείτε …
2 κιλά ψάρια για σούπα (πεσκανδρίτσα, σκορπίνα, καλαμάρια, γαρίδες, σφυρίδα, μύδια, κυδώνια) 1 κρεμμύδι 700 γρ. ώριμες ντομάτες 2 ποτήρια …
Στην χώρα των θαλασσών , των καπεταναίων και των ψαράδων κάθε Ελληνικό σπίτι που σέβεται την παράδοση , μια ψαρόσουπα …
Μια νοστιμιά θαλασσινή και απόλυτα καλοκαιρινή ετοιμάζει για τους καλεσμένους της η σεφ Ντίνα Νικολάου.Διαδικασία Σάλτσα πιπεριάς: Προθερμαίνουμε το γκριλ …
Υλικά 2 φέτες σφυρίδα ½ κιλό κρεμμύδια κοκκάρια 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο 2 φρέσκιες ντομάτες 1 ποτήρι μαυροδάφνη κονιάκ ελαιόλαδο …
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …
Εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής με δεκάδες παραλλαγές. Το ζωμό μην τον πετάξετε. χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα …
Υλικά συνταγής 1 σφυρίδα (1 κιλό περίπου) ελαιόλαδο για να τη λαδώσουμε αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι…