Περσική ομελέτα μυρωδικών (Kuku sabzi) με φέτα
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Ένα πλούσιο ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι μας. Αυγά γεμιστά με καπνιστό σολωμό και λίγες πέρλες από κόκκινο χαβιάρι!
Τα χτυπητά αυγά συνηθίζονται για πρωινό, αλλά εμείς τα ετοιμάζουμε κυρίως για βραδινό όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο ή όποτε …
Είτε πρόκειται για μία ειδική περίσταση ή για ένα ήρεμο κυριακάτικο πρωινό, το γιαούρτι κάνει αυτή την ομελέτα ιδιαίτερα αφράτη …
Υλικά συνταγής 4-6 αυγά ⅓ ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο …
υλικά 1/2 κιλό κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι, σε φέτες 8 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι θυμάρι 4 αυγά 50γρ γραβιέρα, τριμμένη 50γρ …
Υλικά 5 αυγά 4 πράσα 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 150 γρ κατσικίσιο τυρί αλάτι πιπέρι φρέσκο θυμάρι σχοινόπρασο…
…η πράσινη φριτάτα…
Στραπατσάδα με σπανάκι και κοτόπουλο, μια συνταγή νόστιμη και πρωτότυπη! Υλικά 400 γραμμ. στήθος κοτόπουλο (κομμένο σε μεγάλα κυβάκια)1/2 κιλό …
Μεσημεριανό ή βραδινό φαγάκι, που φτιάχνεται εύκολα, σε χρόνο dt. Εμείς σας δίνουμε τη βασική συνταγή, εσείς από κει και …
Aπό τη chef Λίλα Κούρτη Ημερομηνία Προβολής: 16/12/2011…