Οβριές Γιαχνί – Wild Asparagus with Tomato Sauce
Οι Οβριές (βρυωνιές ή αβρωνιές ή tammus comunis) είναι πολυετή, αναρριχώμενα φυτά που ομοιάζουν με τον κισσό. Από το Μάρτιο …
Οι Οβριές (βρυωνιές ή αβρωνιές ή tammus comunis) είναι πολυετή, αναρριχώμενα φυτά που ομοιάζουν με τον κισσό. Από το Μάρτιο …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Λουκάνικα κοκκινιστά! Μην διστάσετε να τη δοκιμάσετε γιατί είναι πολύ εύκολη και πολύ πιο γρήγορη συνταγή από το delivery της …
Ένα φαγητό που μας θυμίζει το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα …
Απλά ότι λέει ο τίτλος…
Μακαρόνια με κιμά νησίτισιμα! Είναι πεντανόστιμά και υγιεινά! Υλικά 400 γρ. κιμά σόγιας Fytro 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια …
Υλικά 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 καρότο 1/2 κλωνάρι σέλινο 45 ml ελαιόλαδο 250 γρ. χοιρινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε κύβους …
Ένα φαγητό που θα ικανοποιήσει και τα πιο δύσκολα γούστα.
Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται …
H φίλη μου Εύη Φέτση μου έκανε την τιμή να με φιλοξενήσει στη στήλη της BLOGGER PROFILE στο εξαιρετικό Food
ΥΛΙΚΑ:4 Μπουτακια κοτοπουλου.1 πακετο χυλοπιτες.(1/2 κιλο)1 κουτι
ΥΛΙΚΑ//Φασολια:½ κιλο φασολια ξερα.3-4 κλαρακια σελινο ψιλοκομμενα 2 καροτα κομμενα ροδελες1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο.½ φλυτζανι ελαιόλαδο 4-5 κοκους μπαχαρι ½ …
Ζεστή, μυρωδάτη και λαχταριστή, κατευθείαν από την κατσαρόλα του διακεκριμένου Έλληνα σεφ.Υλικά 1/2 κιλό ψιλά φασόλια, μουλιασμένα αποβραδίς 1 μεγάλο …
Το Παστίτσιο είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό του φούρνου της Ελληνικής Κουζίνας που γίνεται από βρασμένα μακαρόνια και κοκκινιστό κιμά …
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑΥΛΙΚΑΓια 2-4 άτομα1κιλό
Σ΄ αυτό το παραδοσιακό, καλοκαιρινό πιάτο δύο είναι οι πρωταγωνιστές: η τσακώνικη μελιτζάνα με την τρυφερή σάρκα, την γλυκόπικρη γεύση …