Σούπα με πράσα μήλο και τσένταρ
Άσχετα με τα παιχνίδια του καιρού μια σούπα πάντα είναι ευπρόσδεκτη στο τραπέζι μας, είτε ως πρώτο πιάτο, είτε για …
Άσχετα με τα παιχνίδια του καιρού μια σούπα πάντα είναι ευπρόσδεκτη στο τραπέζι μας, είτε ως πρώτο πιάτο, είτε για …
Το ρολό της γιορτής! Από το χθεσινό χριστουγεννιάτικο μενού μας. Αυτή τη φορά το ρολό έχει διαφορετική γεύση μιας και …
Οι λέξεις hash brown ή hashed browns χρησιμοποιούνται στη γλώσσα της μαγειρικής για να υποδηλώσουν έναν απλό τρόπο παρασκευής σύμφωνα …
Νόστιμα, μικρά κιμαδοπιτάκια σε ρολάκια, ιδανικά για έναν γιορτινό μπουφέ, για το πάρτυ ή για να συνοδέψουν το ποτό ή …
Υλικά για το Πατατό-σουφλέ: 5-6 μεγάλες πατάτε καθαρισμές και βρασμένες σε αλατισμένο νερό, 100 γραμ, τυρί cheddar τριμμένο (ή ψιλοκομμένο) …
Νόστιμο ζουμερό και πολύ γνωστό!! Η Ειρηλένα μας τρέλανε!!
Είναι μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που αποφάσισα να κάνω και ξετρελάθηκαν όλοι! Επίσης, ένας ακόμα διαφορετικός τρόπος να φάνε …
…σήμερα θα φτιάξουμε ενα νόστιμο πιάτο, τοπική σπεσιαλιτέ της Μανίσα. Τρυφερές μπουκιές κρεατάκι, παραδοσιακά αρνάκι αλλά εναλλακτικά και μοσχαράκι, μαγειρεμένες …
Η ιστορία του μουσακά είναι περίπλοκη όπως και αυτή η εκδοχή! Ένας άλλος μουσακάς, όχι σαν τον κλασικό Ελληνικό που …
Υλικά 4 μεγάλες πατάτες μακρόστενες 1 Κυβάκι Μυρωδικών Σκόρδο της Knorr 250 γρ. διάφορα μανιτάρια 150 γρ. τριμμένο τσένταρ * …