Ζαμπονοτυρόπιτα με ζύμη Κουρού-Απλά τέλεια !!!
Υλικά για τη ζύμη: 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες στραγγιστό 180 γραμμάρια βούτυρο σε …
Υλικά για τη ζύμη: 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες στραγγιστό 180 γραμμάρια βούτυρο σε …
Υλικά 500 γρ φύλλο κρούστας 500 γρ γάλα πλήρες 500 γρ τυρί φέτα 2 κρόκους 100 γρ βούτυρο 50 γρ …
Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή , κατάλληλη για όλες τις ώρες. Στο πρωινό, στο σχολικό κολατσιό και απογευματινό σνάκ αφού πάει …
Η αλμυρή εκδοχή της μπουγάτσας και εξίσου αγαπημένη γεύση. Αφράτη, µε τυρένια κρέμα που ξεχειλίζει και τραγανά φύλλα, θα γίνει …
Εκτός από τα Χριστούγεννα και τη Τυρινή εβδομάδα της Αποκριάς που ήταν οι γιορτινές στιγμές της, την έφτιαχναν όλο το …
Μια υπέροχη παραλλαγή της παραδοσιακής τυρόπιτα με φέτα. Η μαλακή και ζουμερή ζύμη της θα σας εντυπωσιάσει. Μπορείτε να την …
Το τριφτό της φύλλο κουρού, σε συνδυασμό με τα τυριά που αλληλοσυμπληρώνονται εξαιρετικά, δίνει μια γεύση αλλά και μια υφή …
Μια απολαυστική πηλιορείτικη συνταγή για κοτόπιτα με ταργανό φύλλο, αρωματική και εξαιρετικά νόστιμη!
Υλικά γέμισης μπρόκολο φουντάκια 1 χούφτα μεγάλη τυρί φέτα η ροκφόρ 7 φέτες μπέικον κομμένο 1 χούφτα γκούντα τριμμένο …
Πανεύκολη και πεντανόστιμη! 1/2 πακέτο φύλλο κρούστας 3 μελιτζάνες φλάσκες 2 ντομάτες 3 ξερά κρεμμύδια 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πιπεριά …
Ντομάτες και ντοματίνια έχω χρησιμοποιήσει σε πολλές εκδοχές τάρτας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω μια ντοματόπιτα για …
Η Κις Λορέν είναι μια από τις φημισμένες τάρτες της γαλλικής κουζίνας που τα τελευταία χρόνια έχουμε βάλει και εμείς …
Οι μέρες στο νησί το καλοκαίρι περνούν με ένταση. Δεν μπορώ να πω ότι περνάμε ένα ήρεμο καλοκαίρι. Όλο δουλειές …
Για τη ζύμη: 3 ½ κούπες αλεύρι 1 κουτ. γλυκού αλάτι 3 κουτ. σούπας ξίδι 70 ml λάδι 2 …