Μελιτζάνες στο Φούρνο με Τυριά
Οι μελιτζάνες είναι το κατ΄εξοχήν καλοκαιρινό λαχανικό και πολύ αγαπημένο της Ελληνικής Κουζίνας. Συνδυάζεται κυρίως με σάλτσα τομάτας, τηγανίζεται με …
Οι μελιτζάνες είναι το κατ΄εξοχήν καλοκαιρινό λαχανικό και πολύ αγαπημένο της Ελληνικής Κουζίνας. Συνδυάζεται κυρίως με σάλτσα τομάτας, τηγανίζεται με …
Σαλάτα, ορεκτικό ή μήπως κυρίως πιάτο; Το πιάτο αυτό αποζητά ξεροψημένο ψωμί… κι αν είναι και φρέσκο ή, ακόμα καλύτερα, …
Αυτή η κλασική πεντανόστιμη συνταγή με γαρίδες γίνεται τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα που θα την κάνετε ξανά και ξανά. …
Υλικά χτένι με ρύζι υλικά για το χτένι 1 1/2 χτένι μοσχάρι 1 κρεμμυδι χοντροκομμενο 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι …
Αυτή η κλασική πεντανόστιμη συνταγή με γαρίδες γίνεται τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα που θα την κάνετε ξανά και ξανά. …
Σήμερα έχουμε όρεξη για μια μακαρονάδα αλλά θέλουμε να ξεφύγουμε από τις παραδοσιακές συνταγές. Ανοίξαμε το ψυγείο και αποφασίσαμε να …
Πεντανόστιμη μελιτζανόπιτα που γίνεται και νηστίσιμη αν παραλείψουμε τον κιμά και τα τυριά! 600 γρ. αλεύρι 1 ποτήρι χλιαρό νερό …
Είναι μια εύκολη μακαρονάδα με κόκκινη λαχταριστή σάλτσα, πολύχρωμες πιπεριές, χωριάτικο λουκάνικο και φέτα. 1 πάκο σπαγγέτι νούμερο δέκα 1 …
Υλικά Ντομάτες μεγάλες 5 τεμ Πιπεριές πράσινες στρογγυλές 6 τεμ Μελιτζάνες 4 τεμ Πλιγούρι 250 γρ Λουκάνικα 3 τεμ Κρεμμύδια …
Είναι εύκολο στην παρασκευή του και όχι ιδιαίτερα καυτερό. Αν μας αρέσουν όμως τα καυτερά, θα αυξήσουμε την ποσότητα του …
Το καλοκαίρι αγαπά πολύ τα θαλασσινά είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν μεζεδάκι για ούζο ή κρασί. Τα οστρακοειδή, φρέσκα …
Υλικά Ρεβίθια 500 γρ αποφλοιωμένα Κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σκόρδο 1 σκελίδα Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι …
Μετά την έντονη κρεατοφαγία των εορτών καλό θα είναι να αποτοξινωθούμε από το κρέας. Τι λέτε για μια μακαρονάδα με …
Σήμερα έχουμε όρεξη για ζυμαρικά και η πρώτη μας επιλογή είναι τα λαζάνια. Μπορεί τα παιδιά να αγαπούν ιδιαιτέρως τα …
Μια φορά την εβδομάδα την αφιερώνουμε στα ζυμαρικά. Ένα πιάτο εύκολο και πολύ πρακτικό καθώς συνδυάζει πολλές και διαφορετικές γεύσεις …