Αγριογούρουνο στιφάδο με πουρέ πατάτας
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Η συνταγή γιά τα νιόκι με φιορέτα, γεννήθηκε μέσα στα καταλύματα των βοσκών και είναι συγκλονιστικά απλή : περιέχει μόνο …
Η συνταγή αυτή για κεφτεδάκια χοιρινά με φασκόμηλο είναι εύκολη και πολύ ξεχωριστή. Το φασκόμηλο είναι ένα ιδιαίτερο φυτό με …
Λαζάνια λοιπόν στο φούρνο με κολοκύθα και σουτζούκι και από πάνω ξινομυζήθρα Πάρου στα γρήγορα. Με μια ανασκόπηση στις …
Ριγκατόνι με κρεμώδη σάλτσα κολοκύθας αρωματισμένη με φασκόμηλο! Απλά υπέροχη, γεμάτη γεύση! Δοκιμάστε την κ θα με θυμηθείτε!
1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft 1 κ.γ. αλάτι 6-7 κ.σ. κρύο νερό …
Υλικά Για τη γέμιση 200 γρ. φιλέτο γαλοπούλας 2 κρεμμύδια 4 κουτ. σουπ. λάδι, 700 γρ. κιμάς βοδινός 5-6 μικρά …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο