Αγριογούρουνο στιφάδο με πουρέ πατάτας
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Υλικά Ένα μπουτάκι κατσικίσιο 4 μεγάλες ντομάτες αποφλειομένες στο μούλτι Μια κούπα πουμαρό 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα τρία Λίγο …
Συνδυάζει τη νοστιμιά ενός καλομαγειρεμένου πρώτου πιάτου, ενός ζυμαρικού σε μία υπέροχη σάλτσα ντομάτας (που δεν είναι μόνο ντομάτα αλλά …
Η βενετσιάνικη παστισάντα όμως, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Και η ιδιαιτερότητα του ξεκινάει, όπως είδαμε, από το κρέας το …
Φακές μαγειρεμένες σε πλούσια σάλτσα λαχανικών (ραγού) και σερβιρισμένες πάνω από ζυμαρικά για ένα πρωτότυπο και υπερνόστιμο ιταλικό γεύμα. 200 …
Το ραγού (ragoût από το γαλλικό ρήμα ragoûter που σημαίνει ξαναδίνω γεύση) δεν είναι τίποτα άλλο από μία πλούσια σάλτσα …
1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γρ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα …
Ένα απλό φαγητό που αποκτά “χαρακτήρα” με το μέλι φασκομηλιάς και το αρωματικό δεντρολίβανο. ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα δάφνης 1 κοτόπουλο …
Κουνέλι μαγειρεμένο μέσα σε μια πλούσια σάλτσα ντομάτας και κόκκινου κρασιού με αποξηραμένα δαμάσκηνα και φρέσκα μυρωδικά, σερβιρισμένο με χυλοπίτες.Είχε …
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Υλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός …
Φορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα σε πιάτα …
ΥΛΙΚΑ 1 Ολόκληρο κοτόπουλο 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 50 γρ. πελτέ ντομάτας 5 κλωναράκια φασκόμηλο 100 ml. λευκό κρασί 30 …
Η συνταγή αποτελεί μέρος του χριστουγεννιάτικου μενού 2011 του Jamie Oliver. Υπέροχη σάλτσα που “δένει” με τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα (αλλά …
Αγαπημένο φαγητό της ελληνικής οικογένειας!
Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
Τι χρειαζόμαστε: 10 φρέσκα αυγά 2 κ.σ. αλάτι ( για το βράσιμο των αυγών ) 700 γρ. ξύδι λευκό μπαλσάμικο …
Το αλάτι αυτό είναι πολύ αρωματικό, το βάζουμε σε Πατάτες ψητές, κρέας,
…Από τον Chef Ανδρέα Λαγό