Χοιρινό με φασκόμηλο και μπέικον
Πιάτο απολαυστικό και ιδιαίτερο. Ιδανικό για ένα γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο. Μελωμένο τρυφερό κρέας τυλιγμένο με μπέϊκον που θα …
Πιάτο απολαυστικό και ιδιαίτερο. Ιδανικό για ένα γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο. Μελωμένο τρυφερό κρέας τυλιγμένο με μπέϊκον που θα …
Μια απίθανη συνταγή του Jamie Oliver για να μην πετάξουμε ό,τι έμεινε από τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα!
Η τραγανή πέτσα και η γλυκιά γέμιση με αρώματα βοτάνων κάνουν την πανσέτα ένα εντυπωσιακό γιορτινό πιάτο με εγγυημένα αποτελέσματα. …
Πιάτο απολαυστικό και ιδιαίτερο. Ιδανικό για ένα γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο. Μελωμένο τρυφερό κρέας τυλιγμένο με μπέϊκον που θα …
Υλικά συνταγής ½ κιλό πατάτες 4 καρότα περασμένα από τον τρίφτη 50γρ. μπέικον σε κυβάκια 1 λεμόνι (ο χυμός του) …
Το πιάτο που σας προτείνω σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών που έχω δοκιμάσει. Μια καλοφτιαγμένη καρμπονάρα είναι …
Η Σαλτιμπόγκα είναι ενα γνήσιο ιταλικο πιάτο που γίνεται με ψαρονέφρι, φασκόμηλο και προσούτο.Έδω προσπάθησα να την κάνω πιό οικονομική, …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
Από το χριστουγεννιάτικο μενού 2011 του Jamie Oliver, ένα καταπληκτικό πιάτο, απλό αλλά πεντανόστιμο.
Με λίγα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε εν τάχει θαυμάσιες μπριζόλες.
Μια νόστιμη και εμφανίσιμη ιδέα να φτιάξουμε τις πατάτες μας στο φούρνο.
Η συνταγή αποτελεί μέρος του χριστουγεννιάτικου μενού 2011 του Jamie Oliver. Υπέροχη σάλτσα που “δένει” με τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα (αλλά …
50 γρ. βούτυρο 115 γρ. πανσέτα ή μπέικον χωρίς το λίπος, σε κύβους 250 γρ. κατεψυγμένα συκωτάκια κοτόπουλου, τα οποία …
Πολύ νόστιμο και εύκολο ρολό με στήθος απο γαλοπούλα, γεμισμένο με φέτες καπνιστό μπεϊκον και αρωματικά βότανα! Περιστοιχιζεται απο πατατούλες …
Εφτιαξα ένα risotto που οι γυναίκες στο σπίτι έγλυψαν τα πιάτα…. Καλά, ας μην υπερβάλουμε κιόλας… Ήταν όμως ένα υπέροχο …
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι πολύ πολύ απλό, πολύ γρήγορο, διασκεδαστικό και νόστιμο, και αρκετά οικείο γιατί θυμίζει έντονα ελληνικές συνταγές …
Το ναπολιτανικο ραγκου, γινεται με κρεας απο μεγαλο σε ηλικια ζωο, βοδινο ή χοιρινο, τα οποιο ειναι και ανθεκτικο στο …
Aπό τον chef Βιτσέντζο Ζάννι Ημερομηνία Προβολής: 30/11/2011…
Η κολοκύθα είναι ένα λαχανικό που δεν το είχαμε σε μεγάλη εκτίμηση στο διατροφολόγιο μας καθώς είναι αρκετά δημοφιλής στο …