ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
Τα σαλτιμπόκα είναι στην ουσία φιλετάκια μοσχαρίσιου κρέατος, “καρφιτσωμένα” μαζί με μία φέτα προσούτο και ένα φύλλο φασκόμηλου. Σωτάρονται σύντομα …
Τα σαλτιμπόκα είναι στην ουσία φιλετάκια μοσχαρίσιου κρέατος, “καρφιτσωμένα” μαζί με μία φέτα προσούτο και ένα φύλλο φασκόμηλου. Σωτάρονται σύντομα …
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας έχει μια συνταγή που είχαμε καιρό να γευτούμε! Σας προτείνουμε λοιπόν να φτιάξουμε ζουμερά …
Τα μοσχαρίσια ρολάκια με προσούτο είναι ένα γευστικό, εύκολο και γρήγορο κυρίως πιάτο που προέρχεται από την Ιταλία. Ιδανικό για …
4 χοιρινά εσκαλόπ 200 γρ. το κάθε ένα PORKY 8 φέτες προσούτο φύλα φασκόμηλου 1 πράσινο μήλο 50 γρ. βούτυρο …
2 κομμάτια ψαρονέφρι (400 γρ.) 20 γρ. τυρί Arla Samsoe 4 φύλλα φασκόμηλου 6 φέτες προσούτο Ifantis 2 κ.σ. ελαιόλαδο …
2 φιλέτα κοτόπουλου (170-200 γρ. το καθένα) 8 φέτες προσούτο 8 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο 200 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι …
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Ημέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 250 γρ ρύζι arborio (ή carnarolli) 500 γρ. κολοκύθα 70 γρ. …
(*) Mπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 2 κουταλιές μαλακό βούτυρο με φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας, π.χ. μαϊντανό, θυμάρι, δεντρολίβανο ή ξύσμα …
Από τον Chef Γιάννη Μανίκη…