Κέικ με Σοκολάτα, Φυστίκια Αιγίνης και Αχλάδι
υλικά 200γρ ζάχαρη ξύσμα από 1 πορτοκάλι 3 αυγά 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 …
υλικά 200γρ ζάχαρη ξύσμα από 1 πορτοκάλι 3 αυγά 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 …
Το γιορτινό έξτρα αρωματικό ρύζι που ακολουθεί είναι το συνοδευτικό που μας έχει κλέψει την καρδιά οικογενειακώς και -μετά από …
Ο Μεσσαρήτικος Τζουλαμάς είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Ο Τζουλαμάς αποτελείται …
Το σημερινό κέικ προέρχεται από το βιβλίο μου του OTTOLENGHI The Cookbook με τροποποίηση ως προς την επικάλυψη η οποία …
Υλικά Για τα μελομακάρονα 150γρ. ελαιόλαδο 350γρ. ηλιέλαιο 100γρ. καστανή ζάχαρη 100γρ. κονιάκ ½κ.σ κανέλα 1κ.γ γαρίφαλο 1κ.γ τζίντζερ σε …
Υλικά 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα κατά μήκος στα δύο 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, …
Υπεροχο και μοσχομυρωδατο κεικ σοκολατας με φυστικια Αιγινης, σιγουρα θα γινει το αγαπημενο σας.. Μια δοκιμη θα σας πεισει..!!!! …
με γέμιση cream cheese και τραγανή επικάλυψη (crumble) απο φυστίκια Αιγίνης και Cranberries! Ποιο μονδέρνο 🙂 και πιο γιορτινό δεν …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,½ κ. καλαμαράκια ½ κ. baby πατάτες 6 σκελ. σκόρδο 40 γρ. ελαιόλαδο Άλτις 30 …
Μία τέλεια κρέμα με πλούσιο άρωμα και γεύση
Για να ξεκινήσουμε «γλυκά» την νέα χρονιά, ετοίμασα ένα από τα πιο αγαπημένα μου σιροπιαστά γλυκάκια σε μέγεθος μπουκίτσας, τα …