Ινδικός Χαλβάς με Σιμιγδάλι και Κάρδαμο – Sooji Halwa
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
Μία καταπληκτική συνταγή που μου την είπε φίλος ζαχαροπλάστης κι όποτε την φτιάχνω εξαφανίζετε στην κυριολεξία και αρέσει σε όλους …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 …
Το ασυνήθιστο κέικ για τον καφέ ή -ακόμη καλύτερα- το τσάι. Ζαχαρένια γλύκα, πικάντικο άρωμα και γεύση δυόσμου ή μέντας. …
Κυνήγι θησαυρού για το γουρλίδικο φλουρί και γευστικό καλόπιασμα του νέου έτους για να μας φέρει όλα όσα ο καθένας …
25 γρ. μαγιά νωπή 100 γρ. γάλα 500 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 100 γρ. μαργαρίνη με …
Ένα και να …κέικ!!! Ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking και το προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα στο μείγμα των …
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …