ΤΟΥΡΤΑ “ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ”
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. …
Μια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες.Η συνταγή είναι τροποποιημένη με διαφορετικά φρούτα, και με μερικά εφέ χρωμάτων …
Βασιλόπιτα με ξηρούς καρπούς, αρωματισμένη με πορτοκάλι και ρούμι, γεμιστή με σοκολάτα-καραμέλα, σύκα, και καρύδια. Δεν τελειώσαμε!!, και με επικάλυψη… …
Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
ΥΛΙΚΑ για τα μίνι καταιφάκια ή φωλιές 1 πακέτο φύλλο καταϊφι 300γρ φυστίκι αιγίνης λιωμένο βούτυρο για το σιρόπι …
Υλικά: (για ένα ορθογώνιο τάπερ και 4 κουπάκια στρόγγυλα) – 250 γραμμάρια κανταΐφι – βούτυρο – λίγα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης …
Υλικά 1 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. κάστανα βρασμένα 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα βούτυρο λιωμένο λίγο κανέλα λίγο γαρύφαλλο …