Το κανταΐφι της μαμάς μου
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Τα δικά μας μελομακάρονα, είναι μικρά για να τρώγονται με μια μπουκιά, τραγανά, πασπαλισμένα με διάφορους ξηρούς καρπούς και γλυκά …
Υλικά – 500 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ) – 1 φλ. τσ. καρύδια και φιστίκια Αιγίνης – 1 φλ. τσ. cranberries …
Υλικά 1 μικρό κόκκινο λάχανο 1 / 2 ματσάκι ρόκα 5 κουταλιές καλαμπόκι 4 ξηρά σύκα 5 ξηρούς χουρμάδες 2 …
Ο Μεσσαρήτικος Τζουλαμάς είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Ο Τζουλαμάς αποτελείται …
Τέλεια συνταγή για μελομακάρονα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου..Τραγανά από έξω, μελωμένα μέσα!!!
Η συνταγή από παμπάλαιο τετράδιο της οικογένειάς μου, και τα υλικά σε δράμια. Δεν γνωρίζω γιατί ονομάζονται ζουρναδάκια. Ίσως από …
H καλύτερη συνταγή για θεϊκά μελομακάρονα παραδοσιακά και όλα τα μυστικά τους. Τα κλασικά μελομακάρονα είναι εύκολα, σωστά σιροπιασμένα και …