ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ CHOCO ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
Έτσι φέτος είπα να δοκιμάσω τους κουραμπιέδες του Παρλιάρου. Το διαφορετικό σε αυτήν την συνταγή ήταν ότι οι κουραμπιέδες είχαν …
Υλικά συνταγής 250 γρ. κουβερτούρα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο φρέσκο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ανάλατα φιστίκια Αιγίνης 1 φλιτζανάκι …
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
Μια άλλη, πιο σύγχρονη εκδοχή του γλυκού των παιδικών μας χρόνων (και όχι μόνο).
.Σήμερα θα σας πω πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την βασιλόπιτα-τσουρέκι που μας περίσσεψε, ετοιμάζοντας πανεύκολα ένα γλυκό που δεν θα …
Κυνήγι θησαυρού για το γουρλίδικο φλουρί και γευστικό καλόπιασμα του νέου έτους για να μας φέρει όλα όσα ο καθένας …
Βασιλόπιτα με ξηρούς καρπούς, αρωματισμένη με πορτοκάλι και ρούμι, γεμιστή με σοκολάτα-καραμέλα, σύκα, και καρύδια. Δεν τελειώσαμε!!, και με επικάλυψη… …
Η Βασιλόπιτα του 2014 , με ξηρούς καρπούς, αρωματισμένη με πορτοκάλι και ρούμι, γεμιστή με σοκολάτα-καραμέλα, σύκα, και καρύδια. Δεν …
Ιδού λοιπόν μια τούρτα, χρωματιστή, με φυστικάκι Αιγίνης, που μπορείτε να την φτιάξετε και να την προσφέρετε σε πολλές περιστάσεις. …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. μπισκότα τύπου digestive 200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 250 γρ. φυτική σαντιγύ Μorfat Creamy …
Τι χρειαζόμαστε: 3/4 του ποτηριού βούτηρο χαλεπιανού 1 κουτί spry (500γρ. φυτίνη) 1 βούτηρο ανάλατο 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη …