Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Η σημερινή μας συνταγή αποδεικνύει πώς με απλά υλικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα πιάτο εξαιρετικής έμπνευσης και νοστιμιάς! Είχαμε στο …
Ζουμερό, μυρωδάτο, λαχταριστό. Μμμούρλια. Υλικά Για το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 …
Τα λόγια είναι ΄περιττά νομίζω……φτιάξτε την και για τις γιορτές και αφήστε τους όλους άφωνους!!!! Μια πλούσια σε γεύση, αρώματα,υλικά …
Από τη Μάρω Φασουλή ,360 γρ. λιγκουίνι 1 ½ κ.σ. ταραμά λευκό 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ½ ματσ. μαϊντανό Χυμό από …