Γαλακτομπούρεκο νηστίσιμο
www.chefoulis.gr
Οδηγίες Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα …
Οδηγίες Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα …
Βούτυρο 250 γρ μαργαρίνη μαλακή σε θερμοκρασία δωματίου Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές της σούπας Ινδική …
Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει …
Το μαχαίρι σπάει την καστανή κρούστα και βυθίζεται απαλά στην κιτρινωπή, λεμονάτη κρέμα. Το σιρόπι ξεχειλίζει δημιουργώντας μια μικρή, ολόγλυκη …
ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ • 1 φλιτζάνι μαργαρίνη • ½ φλιτζάνι ζάχαρη • 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι ψιλό • 1 φλιτζάνι αλεύρι …