Ηπειρώτικη λαδόπιτα ή σάμαλι;
tantekiki.blogspot.com
Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει …
Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει …
1/2 κιλό σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 φλιτζάνι ταχίνι με μέλι* 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας …
ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ • 1 φλιτζάνι μαργαρίνη • ½ φλιτζάνι ζάχαρη • 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι ψιλό • 1 φλιτζάνι αλεύρι …