Μπακαλιάρος Αθηναϊκή Μαγιονέζα (video)
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
…
Ως λάτρης της αγκινάρας και της Ιταλικής κουζίνας, γνωρίζω μια κλασική συνταγή με ριζότο και αγκινάρα, στην οποία προστίθεται και …
Anyway, τα καλά υλικά θέλουν απλές συνταγές και έτσι τον φρέσκο αρακά μου και τις αγκιναρούλες τις έφτιαξα μαζί, σαν …
1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι, χτένι, κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό …
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Στήθος κοτόπουλου είχα καιρό να φτιάξω, προτιμώ τα μπούτια επειδή το κρέας τους είναι πιο μαλακό.Το στήθος προτιμώ να το βάζω σε …
Ριγκατόνι με αγκινάρες και αρακά μαγειρεμένα σε λευκό κρασί, με κάππαρη και λεμόνι.Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκο αρακά αντί …
Μεσαίας δυσκολίας συνταγή που απαιτεί ενασχόληση 1:30’ περίπου. Βολεύει να μεσολαβήσει λίγος χρόνος ανάμεσα στο πρώτο στάδιο του βρασίματος του …
600 γρ. πράσο κ/ψ 500 γρ. πατάτα τριμμένη 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1 ζελεδάκι λαχανικών 3 σκελίδες σκόρδο 10 γρ. …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12” 27/11/2012 17:00. ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙ , ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ