Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
foodaholics.gr
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Συνταγή με κλασικά υλικά που έχουμε σε κάθε κουζίνα, μαγειρεμένα με τρόπο ελαφρώς διαφορετικό, καθώς συνδυάζουμε κρέας με γλυκιές γεύσεις, …