Ρύζι μπασμάτι με αρώματα φρούτων
Ρύζι μπασμάτι με αρώματα φρούτων Για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας Υλικά: 350 γρ ρύζι μπασμάτι τζίντζερ σκόνη κουρκουμά …
Ρύζι μπασμάτι με αρώματα φρούτων Για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας Υλικά: 350 γρ ρύζι μπασμάτι τζίντζερ σκόνη κουρκουμά …
Πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε μια σαλάτα με ρεβίθια, αλλά διστάζουμε γιατί τα ρεβίθια χρειάζονται προετοιμασία. Συνήθως τα αφήνουμε να …
Βάζω 2 φλ. νερό σε κατσαρολάκι και μόλις πάρει βράση προσθέτω το κινόα, αλατίζω και χαμηλώνω τη φωτιά στο ελάχιστο. …
…
Πεντανόστιμα σπιτικά στραγάλια μας προτείνει αυτή η συνταγή! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ρεβύθια που μας περίσσεψαν από προηγούμενο φαγητό και να …
Προσωπικά το λάτρεψα, καθώς έγινε πάρα πολύ εύκολα (μεγάλο πλεονέκτημα για ένα φαγητό, να μην είναι μπελαλίδικο για την μαγείρισσα …
Μία εύκολη σάλτσα που θα δώσει ένταση στη γεύση πολλών πιάτων σας!
Υλικά για 4-5 άτομα Για τους κεφτέδες 600 γραμμάρια χοιρινό κιμά από μπούτι και 200 γραμμάρια από σπάλα, ανακατεμένο 1 …
Το Μurgh Μakhani είναι ένα παραδοσιακό, και ίσως το πιο γνωστό, ινδικό πιάτο κοτόπουλου, με πολλά μπαχαρικά και κρεμώδη σάλτσα …
Βαρεθήκατε να τρώτε τον αρακά με πολλά ζουμιά; Μήπως τελικά τον προτιμάτε πιο χυλωμένο; Τότε δοκιμάστε τον με αλευρολέμονο.
Υλικά 600 γρ. χοιρινό φιλέτο 160 γρ. ρύζι μπασμάτι 150 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσινη πιπεριά 3 κουταλιές λάδι 3 …
Πρόκειται για μια συνταγή με γλυκόξινα φασόλια, λίγο πιο “γκουρμεδιάρικη” από τις συνηθισμένες. 1/2 κιλό φασόλια (μικρά, όχι γίγαντες) μουλιασμένα …
Οι σαρδέλες τρώγονται με το κόκαλο και μπορείτε, μάλιστα, να τις σερβίρετε και σκέτες συνοδεία σαλάτας.
Για τη μελιτζανοσαλάτα 5 μελιτζάνες φλάσκες 1/2 ματσάκι μαϊντανός 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο 2 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών τριμμένων (ξερό κόλιανδρο, κάρι, …
Αν και αρχικά τρόμαξα με όλα τα υλικά που είδα, τελικά η εκτέλεση δεν ήταν τόσο δύσκολη! Είναι ένα υπέροχο …
1 κοτόπουλο γύρω στα 1.700 γρ. αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάτα 1/2 φλ. χυμό φρέσκου λεμονιού 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού …
Η ινδική σάλτσα με κόκκινο κάρι και ο σολομός παντρεύονται σε ένα πανεύκολο, πεντανόστιμο σάντουιτς. Υλικά 2 φιλέτα σολομού (περίπου …
Sauce μουστάρδας με μέλι. Ή πώς η καυτερή γεύση μιάς καλής γαλλικής μουστάρδας Dijon αναμειγνύεται με τη γλυκύτητα του ελληνικού …
Συνοδεύει κρέας ή ψάρι… Total Time: 20Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Κρεμμύδι ξερό – 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα – 5 τεμ. …
6 μπριζολάκια αρνίσια από πλάτη αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλάκι (περίπου) ελαιόλαδο 4 κουταλιές βούτυρο 1/3 φλ. δυνατός καφές …