ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΑΣΤΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!!!
Αφρατες,αερινες μπουκιτσες απο σιροπιασμενο παντεσπανι,σαντιγι και ελαφρα καβουρντισμενο φιλε αμυγδαλου μεσα και εξω. Απλα πεντανοστιμες!!! Απολαυστε τις!!!…
Αφρατες,αερινες μπουκιτσες απο σιροπιασμενο παντεσπανι,σαντιγι και ελαφρα καβουρντισμενο φιλε αμυγδαλου μεσα και εξω. Απλα πεντανοστιμες!!! Απολαυστε τις!!!…
Δεν υπάρχει δείπνο χωρίς γλυκό στο τέλος, κι αυτό σας το λέει μια καθόλου γλυκατζού! Και επειδή, ότι γλυκό και …
Μαρμελάδα από ξερά βερίκοκα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά με πετιμέζι, και αρωματισμένη με λικέρ αμαρέτο. Μία ακόμη εύκολη, γρήγορη και …
Τραγανά και μυρωδάτα κουλουράκια με αμυγδαλάκια. 1 πλάκα βούτυρο λιωμένο 1 κούπα ζάχαρη άχνη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις …
Κέικ Αμβούργου πεντανόστιμο, με τέλεια τραγανή επικάλυψη!!! Υλικά 250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 φλ. ζάχαρη 4 αυγά 1 …
Αυτή σαλάτα, αν είχε μιλιά, θα με σκυλοέβριζε που την έχω ξεχασμένη στο αρχείο τόσο καιρό κ δεν την έχω …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Μια μηλόπιτα με γεύση και αρώματα! Με σπιτική αμυγδολόπαστα, ζύμη τάρτας και βελούδινη κρέμα. 1 βαζακι μαρμελαδα με φρουτα του …
6 κατεψυγμένες κρέπες 120 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα 80 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού …
Cheesecake γεμιστό, και με επικάλυψη σάλτσα βύσσινου. Μία ανεπανάληπτη υπέροχη, μοναδική συνταγή. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το …
Υλικά Για την τάρτα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 2 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας …
1/2 κιλό σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 φλιτζάνι ταχίνι με μέλι* 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας …
Ένα αφράτο και απαλό, που διατηρείται μαλακό και τις επόμενες ημέρες. Είναι πολύ αρωματικό, χορταστικό και νοστιμότατο! Το άρωμα του …
Υλικά500 γραμμάρια κανταΐφι (1 πακέτο) 80 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα νερό λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού παγωτό …
Φιλετίνια κοτόπουλου με σος μπάρμπεκιου & δροσερή σαλάτα πορτοκαλιού Υλικά (για 4 άτομα) Για τα φιλετίνια: 4 φιλέτα από στήθος …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 100 …
Μαγειρεύω Οικονομικά – “Επεισόδιο 25” 14/12/2012 ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΑΛΜΥΡΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6” 19/11/2012 “Μαγειρεύω οικονομικά” … ένα γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής …