Spring Rolls σε Φύλλο Καλαμποκιού και Σπιτική Πικάντικη Σάλτσα
Το κεφάλαιο λαχανικά δεν με απασχόλησε ποτέ, όπως κατάλαβες και από τον τίτλο της συνταγής σήμερα έχουμε τα λατρεμένα Spring …
Το κεφάλαιο λαχανικά δεν με απασχόλησε ποτέ, όπως κατάλαβες και από τον τίτλο της συνταγής σήμερα έχουμε τα λατρεμένα Spring …
Σήμερα σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης έχει σούπερ ντούπερ φαγητό γεμάτο αρώματα, γεύσεις και εντάσεις! Σας το είχα τάξει από …
Ενα φανταστικα πεντανοστιμο,πικαντικο φαγητο με χρωματα και αρωματα που θα σας ξετρελανει….. Απολαυστε το!!!
Υλικα – 700 γρ. κιμά κοτόπουλου – 300 γρ. πένες ολικής άλεσης βρασμένες – 200 γρ. ανθότυρο – 1 κρεμμύδι …
Υλικά για 2-3 άτομα: 1.200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1/2 κούπα αρακά 1/2 κούπα …
Ψάχνοντας τις ρίζες της Μεξικάνικης κουζίνας βλέπουμε πως βασίζεται στο καλαμπόκι, στις καυτερές πιπεριές και στα κόκκινα φασόλια που ήταν …
Τους γίγαντες τους αγαπώ έτσι κι αλλιώς.Φαγητό που έχω δοκιμάσει σε πολλές παραλλαγές…με μουστάρδα και ελιές,με σπανάκι και καυκαλήθρες,με πορτοκάλι …
Υλικά συνταγής 1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58”, ΦΑΡΦΑΛΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ, TARTE TATIN ΜΕ CHERRIOS