Υλικά συνταγής 10 φύλλα κρούστας 80 γρ. βούτυρο 400 γρ. σπανάκι 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο ½ …
Συνταγές : Στριφτάρι
-
www.icookgreek.com
-
Μια νηστίσιμη στριφτή πιτούλα είναι ό,τι πρέπει για να στυλωθούμε. Υλικά: Για το φύλλο: 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
-
Σπιτικές τυρόπιτες για όλες τις ώρες!!!!Υλικά για τη συνταγή μας Υλικά ζύμης 500 γρ. αλεύρι γ.χρ. 1 1/2 κούπα χλιαρό …
-
Στριφτάρια με χιώτικο μανταρίνι με γαριδούλες αποφλοιωμένες κατεψυγμένες .250 γρ. στριφτάρια με χιώτικο μανταρίνι (ή ο,τι άλλο κοντό ζυμαρικό θέλετε) …
-
Κοζάνη ίσον κιχί. Και κιχί ίσον στρώσεις τραγανού, κριτσανιστού φύλλου με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση. Απολαύστε τις παραδοσιακές ατομικές πίτες …
-
Μια ακόμα πολύ καλή ιδέα για το πρωινό της κυριακής που είναι μαζεμένη όλοι η οικογένεια. Το πρωινό των παιδιών …
-
Στριφτάρια με σπανάκι ήταν το δώρο, με πρόκληση τη δημιουργία μιας μακαρονάδας που θα τα αξιοποιούσε κατάλληλα. Όπερ και εγένετο! …
-
160 γρ. στριφτάρια 450 ml ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 3 γαρίδες Ν 2 300 γρ. καλαμάρι 15 γρ. κρεμμύδι φρέσκο …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά: 6 φύλλα κρούστας για πίτες 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 πράσα …
-
Ένα υπέροχο σνακ για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με μεγάλη ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα. Πανεύκολα στην ετοιμασία τους, …
-
Η Τσουκνίδα, αυτό το παρεξηγημένο βότανο είναι στην εποχή του, κάνει καλό στον οργανισμό και είναι πεντανόστιμο! Η τσουκνίδα είναι …
-
Η συνταγή είναι απο τη Β.Ελλαδα. Ειναι στριφτάρια με φύλλο κρούστας και κιμα που μπορούμε να τηγανισουμε ή να ψησουμε …
-
Ορεκτικό με πάστα ελιάς από την Ντίνα Νικολάου.
-
Τα στριφτάρια είναι τέλεια ζεστά! Το φύλλο τους θα σας θυμίσει σφολιάτα.
-
Τα ‘στριφτάρια με σοκολάτα’ είναι ελληνικό προϊόν που φτιάχνεται από το εργαστήριο Χιώτικο Κελλάρι, στη Χίο φυσικά (και μπράβο τους …
-
Υλικά πάστα ελιάς 1 σφηνάκι γάλα Εκτέλεση Διπλώνουμε να κλείσει και κόβουμε με μαχαίρι στη μέση και μετά σε κάθετες …