Μπακαλιάρος Αθηναϊκή Μαγιονέζα (video)
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Το φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα!Ψαράκι …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
1 κομμάτι ενιαίο, φρέσκο σολομό, γύρω στο 1 κιλό, με την πέτσα χωρίς κόκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 …
Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό ψάρι κατάλληλο για βραστό 3-4 πατάτες 1 κρεμμύδι ολόκληρο 2 καρότα κομμένα σε φέτες 1-2 κλωνάρια σέλινο …
Εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής με δεκάδες παραλλαγές. Το ζωμό μην τον πετάξετε. χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα …
Από την Ελένη Ψυχούλη ,1 φιλέτο ψαριού (βακαλάο ή γαλέο) 1 μεγάλη πατάτα 1 μεγάλο καρότο 1 πράσο 1 ποτ. …
Υλικά συνταγής 1½ κιλό περίπου γλώσσες 4-5 κλωναράκια μαϊντανός 1 φλιτζ. μαγιονέζα 2 αυγά βρασμένα 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα αλάτι …
…Υλικά (για 2-4 άτομα) Για τη μαγιονέζα: 3 κρόκοι αυγών 1 κούπα ελαιόλαδο χυμό από μισό λεμόνι αλάτι Για τα …
για 5-6 άτομα Για τον μπακαλιάρo: 1 κιλό μπακαλιάρος, υγράλατος, φιλέτο, ξεψαχνισμένος και ξαλμυρισμένος 1 κουτάκι μπίρα (ξανθιά, γλυκιά), 330 …
Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και αλήθεια), πιο εντυπωσιακό στο τραπέζι …
Το ψάρι στεγνώνει εύκολα με το ψήσιμο. Ειδικά τα ψάρια με λεπτή σάρκα χρειάζονται μια ιδιαίτερη μεταχείριση όταν πρόκειται να ψηθούν …