ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Ένα αγαπημένο φαγητό σε μια εμπνευσμένη παραλλαγή καθώς αυτή η συνταγή περιέχει και αντζούγιες που όχι μόνο προσθέτουν γεύση στο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. …