1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο …
Συνταγές : Μοσχάρι κατσαρόλας
-
-
Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 ποτήρια κόκκινο κρασί …
-
Προσπαθώντας κι εμείς να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών, δημιουργήσαμε ένα πολύ νόστιμο και όχι ιδιαίτερα περίπλοκο πιάτο με …
-
Για 4-6 άτομαΥλικά1 κ. μοσχαρίσια σπάλα, σε μικρά κομμάτια10 μεγάλα μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα στη μέση2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3-4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 …
-
600 γρ. κρέας από μοσχαρίσιο μπούτι 3 μέτρια κρεμμύδια 3 καρότα 100 γρ. βούτυρο 100 ml. ζωμός κρέατος 30 ml. …
-
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. …
-
Υλικά: 600 γρ. σπάλα μοσχαρίσια σε κομμάτια μισό λεμόνι (όχι μεγάλο) μισή σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι …
-
Τη συνταγή την έχω από παλιό περιοδικό τηλεόρασης όπου ήταν δημοσιευμένο μαζί με συμβουλές για το τέλειο ψητό κατσαρόλας. Αν …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ένα πεντανόστιμο φαγητό που το βγάζουμε και στο γιορτινό τραπέζι! Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά μοσχάρι νουά 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα …
-
Δοκιμάστε την συνταγή θα ξετρελαθείτε, η οικογένεια μου τρελαίνετε για αυτήν την συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο 1 …
-
Μια εκπληκτική συνταγή για stew! Και τώρα αναρωτιέστε ίσως τι είναι το stew… To stew είναι ένας τρόπος μαγειρέματος, όπου …
-
Μία από τις συνταγές αφιερώματος του Γαστρονόμου.Υλικά 1.200 γρ. µοσχάρι από κιλότο, κοµµένο σε µικρά κοµµάτια-µπουκιές, πλυµένο και καλά σκουπισµένο …
-
Ποιος δεν αναπολεί τα φαγητά της μαμάς; Η κατσαρόλα που σιγόβραζε τις Κυριακές, το τραπέζι καλοστρωμένο να περιμένει την οικογένεια. …
-
Υλικά (για 4 άτομα)1 κιλό μοσχαράκι κομμένο για τας-κεμπαπ3 κουταλιές λάδι,¼ του κιλού αρακά3 καρότα κομμένα κυβάκια150 γραμ. καλαμπόκι,1 ποτήρι …
-
υλικά για 4 άτομα 1.500 γραμμ. μοσχαρίσιο κότσι 50 ml ελαιόλαδο 100 ml λευκό ξηρό κρασί 200 ml ζωμός μοσχαριού …
-
Ένα πολύ νόστιμο φαγάκι και ένα από τα αγαπημένα μου!!!
-
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίζετε το κρέας. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το ανακατεύετε και ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, …
-
1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες Φρέσκο Κρεμμυδάκι 3-4 σκελίδεςΣκόρδο 5-6 λεμόνια σε χυμό 1 ποτήρι Κρασί (ό,τι έχετε) περίπου …
-
ΥΛΙΚΑ: 1 κιλο μοσχαρι ελια η'(της αρεσκειας σας) 3 μετρια ξερα κρεμμυδια 3 σκελιδες σκορδο
-
Μεθυσμένο Osso Buco (κοινώς μοσχαρίσιο κότσι) στην μαντεμένια κατσαρόλα
epipantosepistitou-efik.blogspot.comby adminΣιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα!Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek …