Υπέροχο στιφάδο !!!
Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 …
Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 …
Με κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα… Το στιφάδο θεωρείται – και είναι εδώ που τα λέμε- βαρύ φαγητό. Εμείς εδώ στην …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1½ κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. …
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά κοινό αλεύρι 250 ml δυνατό κόκκινο κρασί 4 σκελίδες …
Λευκό και κάπως “μασκαρεμένο” τούτο στιφάδο… πιο ελαφρύ, πιο “ντελικάτο” μιας και τα κρεμμύδια εδώ έχουν άλλη μορφή αλλά με …
Σήμερα σας προτείνουμε μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής συνταγής για στιφάδο αξιοποιώντας έναν κατεξοχήν χειμωνιάτικο ξηρό καρπό, τα κάστανα. Ιδανική …
Στιφάδο με μοσχαράκι μαγειρέψαμε σήμερα, γι αυτό περιμένω τα πιάτα σας, για να σας σερβίρω φαγάκι πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο !!!! …
Σημερα σας έχω αγαπημένο, απλό, χειμωνιάτικο και αρωματικό φαγάκι, ένα τρυφερό και ζουμερό μοσχαράκι στιφάδο με μανιτάρια.. Λατρέυω την μυρωδιά …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Σε μια λεκάνη από βραδύς βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος και προσθέτουμε το κρασί, τα φύλλα …
Υλικά1,5 κιλό μοσχάρι 2 κιλά κρεμμυδάκια μικρά (κοκάρια) 1/3 φλ. τσ. λάδι2 δαφνόφυλλα3-4 κόκκοι μπαχάρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο1 πρέζα κανέλλα1 …
Ένα γνωστό και παραδοσιακό φαγητό που μαγειρεύεται με διάφορα είδη κρέατος στην κατσαρόλα ή σε πήλινη γάστρα στο φούρνο, ακόμα …
Αμέσως μετά το λαγό, κατάλληλο για στιφάδο είναι το βοδινό κρέας και μετά το κουνέλι. Ακολουθούν το μοσχάρι και το …
Φανταστική συνταγή που δοκιμάσαμε σε σπίτι αγαπημένων μας την προηγούμενη Κυριακή. Αποτελείται από 13 συστατικά και το κύριο συστατικό, το …
Οπως είπα και χθες, τραβάω -προσωρινά- γιατί με εμένα ποτέ δεν ξέρεις….χειρόφρενο στα γλυκά, γιατί εξωκοίλαμε….γενικώς και σήμερα έχουμε στιφάδο …
ΥΛΙΚΑ1 12 μοσχαρι2 κιλα κρεμμυδακια2 δαφνοφυλα6-7 κοκκους μπαχαρι…1 σκελιδα σκορδο1 12 φλυτζ.κονιακ 1 12 φλυτζ.κρασι κοκκινο1 12 ξυδι1 ντοματα ωριμημισο …
Τρία υλικά κάνουν το καλό στιφάδο. Κανέλα,μαυροδάφνη και το σκόρδο.
Ένα κλασικό φαγητό αλλά… αγαπημένο. Είχα πολλά χρόνια να το φτιάξω οπότε ήταν καιρός να το ξαναθυμηθούμε.