Κουλούρα λαμπρής
Υλικά 1 κιλό αλεύρι σκληρό 100 γρ. ζάχαρη 20 γρ. μαγιά ξηρή 550 γρ. νερό, χλιαρό 60 γρ. ελαιόλαδο 10 …
Υλικά 1 κιλό αλεύρι σκληρό 100 γρ. ζάχαρη 20 γρ. μαγιά ξηρή 550 γρ. νερό, χλιαρό 60 γρ. ελαιόλαδο 10 …
ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι οποίες …
Βγήκα με ένα σμήνος χαρμόσυνα πουλάκια που πήραν θέση στο τραπέζι της Ανάστασης. Στάθηκαν χαριτωμένα μέσα στα βαθιά πιάτα με …
Η συνταγή γι’ αυτές τις Λαμπροκουλούρες, είναι της παιδικής μου φίλης της Έλενας, που μετά από πολύ καιρό ήρθε στο …
Υλικά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. Μαχλέπι 2 ποτήρια χλιαρό νερό ½ …
Υλικά 500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 ml νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 φλ. λάδι 1/3 κ.γλ. ζάχαρη …
Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ …
Η συνταγή είναι από την Κωνσταντίνα Αθανασίου και τη βρήκα στο περιοδικό i cook greek στο κατάστημα Cook Shop. 350 …