ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
Τα σαλτιμπόκα είναι στην ουσία φιλετάκια μοσχαρίσιου κρέατος, “καρφιτσωμένα” μαζί με μία φέτα προσούτο και ένα φύλλο φασκόμηλου. Σωτάρονται σύντομα …
Τα σαλτιμπόκα είναι στην ουσία φιλετάκια μοσχαρίσιου κρέατος, “καρφιτσωμένα” μαζί με μία φέτα προσούτο και ένα φύλλο φασκόμηλου. Σωτάρονται σύντομα …
Τα μοσχαρίσια ρολάκια με προσούτο είναι ένα γευστικό, εύκολο και γρήγορο κυρίως πιάτο που προέρχεται από την Ιταλία. Ιδανικό για …
2 κομμάτια ψαρονέφρι (400 γρ.) 20 γρ. τυρί Arla Samsoe 4 φύλλα φασκόμηλου 6 φέτες προσούτο Ifantis 2 κ.σ. ελαιόλαδο …
Ψαρονέφρι γεμιστό με προσούτο. Σερβίρεται με πατάτες πανέ. 1 ψαρονέφρι 700 γραμμάρια 4 φέτες προσούτο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε …
Μπριζόλες με προσούτο και μανιτάρια ΑπόΗ απλή μπριζόλα αποκτά νέα γεύση!Μπριζόλες μοσχαρίσιες – 5 τεμ.Μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα – 200 γρ.Ντομάτες …
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ΥΛΙΚΑ 8 φέτες κιλότο μοσχαρίσιο 8 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 8 φύλλα φασκόμηλο 40 γρ. …
Είναι μια εύκολη συνταγή την έμαθα στην Ιταλία από γνωστή μαγείρισσα.
Μια πανεύκολη ιταλική συνταγή, που η εωδιά του φασκόμηλου και της γεύσης, κάνει
Υλικά: 40 γρ. ελαιόλαδο 500 γρ. ψαρονέφρι αλεύρι για αλεύρωμα 70 γρ. φρέσκα μανιτάρια 40 γρ. πιπεριά πράσινη 40 γρ. …