Γίνονται ψητές οι γόπες; Γίνονται στον φούρνο; Πώς τις φτιάχνετε; Ψητές γόπες λοιπόν ή για να ακριβολογώ ψητά ψάρια –οποιαδήποτε …
Συνταγές : Γόπες
-
www.cretangastronomy.gr
-
Υλικά 1,4 κ. γόπες 1,5-2 κ. σούπας μουστάρδα χυμός δύο λεμονιών ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι Υλικά : 4 μερίδες
-
Μια νόστιμη εναλλακτική για να φτιάξετε τις γόπες σας!!! 1 κιλό γόπες 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1 τριμμένη ντομάτα 3 …
-
1 κιλό γόπες 1 Knorr «Σπιτικός» «Σπιτικός» ζωμός λαχανικών της Knorr 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ή 3 …
-
Η λέξη «σαβόρο» έχει ιταλικές ρίζες και χρησιμοποιείται για να περιγράψει σάλτσες που δίνουν γεύση αλλά και διατηρούν τηγανιτά ψάρια. …
-
Τα ψάρια με αυτόν τον τρόπο θα φαγωθούν και από τους πιο δύσκολους! 1 κιλό γόπες ή όποιο άλλο ψάρι …
-
Η γόπα είναι ένα από τα οικονομικά ψάρια, που βρίσκουμε σχετικά εύκολα στο ιχθυοπωλείο ή το σουπερμάρκετ. Είναι εύκολη στο …
-
6-8 γόπες (ή σαφρίδια) 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. αλεύρι ½ φλ. σιμιγδάλι ψιλό ½ φλ. …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ολόφρεσκες γόπες στην λαϊκή αγορά της γειτονιάς μας! Μόλις τις είδα “τσουπωτές” και μεγαλούτσικες, η απόφαση αγοράς τους ήταν οριστική …
-
Υλικά συνταγής 4 γόπες των 250γρ.–300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη …
-
Υλικά Γόπες – 1 κιλό Λευκό κρασί – 250 γρ Βούτυρο – 100 γρ (ή ελαιόλαδο) Σκόρδο – 1 σκελίδα …
-
για 4 άτομα • 4 μεγάλες γόπες, καθαρισμένες (ζητήστε από τον ιχθυοπώλη σας να τις καθαρίσει) • 2 ντομάτες ώριμες, …
-
για 4 άτομα • 4 μεγάλες γόπες, καθαρισμένες (ζητήστε από τον ιχθυοπώλη σας να τις καθαρίσει) • 1 κρεμμύδι ξερό, …
-
ΓΟΠΑ το κρεας της ειναι νοστιμο ειδικα τον χειμωνα οταν ειναι μεγαλη και εχει και λυπος ειναι καλυτερο να τις …
-
Μια εναλλακτική για να μαγειρέψετε πεντανόστιμες γόπες και οι καλεσμένοι σας να γλύφουν τα δάχτυλά τους! Σερβίρετε με μια δροσερή …
-
Γόπα στο γκριλ με σκόρδο και ρίγανη.
-
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά.
-