Κέικ σε φύλλο τάρτας με κρέμα
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Απίθανη ροκφορόπιτα με γέμιση φέτας, τυριού ροκφόρ και μπόλικο άνηθο πάνω σε τραγανή κι αφράτη τάρτα ετοιμασμένη κατά τ’ άλλα …
Αυτή η ψητή τάρτα σοκολάτας συνδυάζει την τάρτα με το αφράτο κέικ και είναι φτιαγμένη με φρέσκο βούτυρο, σοκολάτα, κονιάκ, …
Τα μανταρίνια είναι στα καλύτερά τους. Μου αρέσουν πολύ γιατί με μια τόση δα μπουκίτσα μπορείς να αλλάξεις τελείως το …
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 1 κτγ μπέικιν 250 γρ βούτυρο παγωμένο 1 κούπα …
Είναι η αμερικάνικη pumpkin pie με κάποιες παραλλαγές. Ένα ποτ πουρί συνταγών που ο συνδιασμός τους βγήκε πολύ πετυχημένος και …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
Η Γιναργύρου Κωσταντίνα μάς στέλνει μια γλυκιά έκπληξη από την Κέρκυρα. Υλικά Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες …