Ψωμί στον αρτοπαρασκευαστή
Ψωμί στον αρτοπαρασκευαστή Facebook Twitter Pinterest Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 20 λεπτά, Κόστος: 1 € …
Ψωμί στον αρτοπαρασκευαστή Facebook Twitter Pinterest Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 20 λεπτά, Κόστος: 1 € …
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή της φίλης μου της Νίνας, ένα μοναδικό ψωμί. Στην Φλώρινα το λένε και Πογάτσα, …
Πάμε να φτιάξουμε παρέα ένα πεντανόστιμο ψωμάκι! Εύκολα, γρήγορα και απλά! Να σου συστήσω τη Λόλα τη Φρατζόλα, που θα …
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατέυουμε. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το …
Υλικά: 800 γρ λευκό αλεύρι περίπου 2 φακελάκια ξερή μαγιά 450 γρ χλιαρό νερό 50 ml ελαιόλαδο ζάχαρη λιναρόσπορο Εκτέλεση: …
Παρουσιάζω λοιπόν εδώ αυτό το πολύ αφράτο ψωμί-πίτα! Εγώ το έχω φτιάξει ήδη τρεις φορές (φαίνεται στις φωτογραφίες της παρασκευής) …
Ευκολο και Γρηγορο!…
Η μυρωδιά από το ζεστό φρεσκοψημένο ψωμί είναι από τις πιο αγαπημένες μου και ειδικά αυτό το ψωμί με Μακεδονικό …
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να …
Την συνταγή αυτη την εχω δει στο youtube και απο τότε ειναι το μόνο που φτιαχνω.
Υλικά: 700 γραμ.αλεύρι 400 γραμ. χλιαρό νερό 2 φακ. ξηρή μαγιά 1 κ.γ. ζάχαρη 1 1/2 κ.γ. αλάτι 4-5 κ.σ. …
Για να ολοκληρώσουμε την αμαρτία λοιπόν, σας έχω μια πολύ ωραία συνταγή για σπιτικό ψωμάκι! Είναι πραγματικά πάρα πολύ νόστιμο …
Υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια μαγιά ξερή 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 κουταλάκια αλάτι 4 κουταλιές …
Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό …
Ζεστό ψωμάκι μόλις βγήκε,και μοσχομυρίζει !!!
Αυτό το ψωμί έχει τραγανή κόρα και όχι σφιχτή ψύχα.
Aπίστευτο ψωμάκι σε φόρμα αφράτο και υπέροχο όπως του τοστ!!
Ετοιμο και το σπιτικό ψωμάκι μας !!!
Υλικά 1 κιλό αλεύρι ολικής αλέσεως 1/4 κ.γ αλάτι 1 κ.σ ζάχαρη 2 φακελάκια ξηρή μαγιά (14 γρ) 8 κ.σ …
Και αυτή την φορά κατάφερα να κάνω ένα σούπερ αφράτο ψωμάκι για το οποίο είμαι αρκετά περήφανη έχω να σας …