ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ GENOVESE ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Έτσι, όταν βλέπω πως αρχίζουν και μαζεύονται αρκετά, τα συνδυάζω. Αυτή η μέθοδος εφαρμόζει καλύτερα στα κοντά ζυμαρικά. Το βασικό …
Φέτος που έχουμε και βασιλικό στη βεράντα έφτιαξα λοιπόν και το πρώτο μου πέστο της χρονιάς. Εννοείται πως μιλάω για …
ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μακαρόνια 3 σκελίδες σκόρδο 8 φύλλα φρέσκου πλατύφυλλου βασιλικού 1 πακετάκι κουκουνάρια Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Βούτυρο
Ο Ποπάυ είναι γνωστός για την αγάπη του για το σπανάκι. Σημερα λοιπόν, μας δίνει αφορμή για να εμπνευστούμε μια …
Τα ζυμαρικά με πέστο βασιλικού είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Το πέστο γίνεται με βασιλικό, σκόρδο, ελαιόλαδο, παρμεζάνα …