ΚΑΝΤΑΪΦΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ500 γρ. φρέσκο και μαλακό κανταΐφι 2 φλ. τσ. καρύδια χοντροκομμένα3 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 κ. γλ. …
Σήμερα σκέφθηκα να σε γλυκάνω, θα ετοιμάσουμε κανταΐφι. Ένα γλυκό που αγαπώ πολύ μιας και το έχω συνδιάσει με τα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Υλικά συνταγής 500γρ. κανταΐφι 300γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 100γρ. ψιλοκομμένο φιστίκια Αιγίνης για το πασπάλισμα (προαιρετικά) Για την γέμιση 300γρ. …
Αγαπημένο παραδοσιακό καταίφι με καρύδι,αμύγδαλο άρωμα κανέλας και γαλύφαλλου με σιρόπι και γλύκα όσο πρέπει.Ιδανικό για ολες τις περιστασεις και …
Το κανταίφι μετά τον μπακλαβά είναι τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπουν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια …
Κάθε χρόνο στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαραιτήτως θα φτιάξω κάποιο σιροπιαστό.Πέρσι έφτιαξα κανταΐφι στο οποίο θέλοντας να …
Γρήγορο εύκολο απλό και νόστιμο το σημερινό γλυκάκι μας…. Υλικά 1/2 κιλό φύλο κανταϊφι 4 κ.σ. λάδι 2 κ.γ κανέλα …
Το καταΐφι όπως δεν το έχετε… ξαναφάει!
ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κανταΐφι 300 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. καρύδι χοντροκομμένο 1/2 κ. γλυκού γαρύφαλλο 1 κ. σούπας ζάχαρη …