ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟΙ
Κολοκυθοκεφτέδες και κολοκυθοανθοί τηγανιτοίΟ καλύτερος ουζομεζές δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κολοκυθάκια. Εδώ τα έχουμε σε διπλή βερσιόν για πιο …
Κολοκυθοκεφτέδες και κολοκυθοανθοί τηγανιτοίΟ καλύτερος ουζομεζές δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κολοκυθάκια. Εδώ τα έχουμε σε διπλή βερσιόν για πιο …
Σαν φριτάτα (frittata), εννοούμε μια ομελέτα, στην οποία τα υλικά – λαχανικά, τυρί, αλλαντικά ακόμα και ζυμαρικά που έχουν περισσέψει- …
Αυτή τη φορά ενέδωσα στο μπέικον και το συνδύασα και με τα αγαπημένα μου κολοκυθάκια που πλέον μπήκαν στην εποχή …
Ένα από τα λίγα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας που συνδυάζει φαντασία, εφευρετικότητα και οικονομία. Προήλθε από την αξιοποίηση όλων των …
Υλικά 20 κολοκυθανθοί 150 γρ. ρύζι λευκό 2 κουταλιές σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο 1 κουταλιά σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο 30 γρ. κρεμμύδι, …
Υλικά 1 κιλό ανθούς από κολοκύθια, 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 5 με 6 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 5 με 6 κλωνιά …