Αφράτοι κουραμπιέδες
Αλεύρι, Βούτυρο, Άχνη – Ζάχαρη, Αυγό, Κονιάκ, Μοσχοκάρυδο, Αμύγδαλο, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Βανίλια
Αλεύρι, Βούτυρο, Άχνη – Ζάχαρη, Αυγό, Κονιάκ, Μοσχοκάρυδο, Αμύγδαλο, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Βανίλια
Τέλειοι αφράτοι κουραμπιέδες… και του χρόνου! ΥΛΙΚΑ 2φλ. βούτυρο 4φλ. αλεύρι 2φλ αμύγδαλο χοντροκομμένο (ασπρισμένα και ελαφρά καβουρδισμένο) 3/4 φλ. …
Ήρθε πάλι η ώρα να κάνουμε Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια… Το ξεκίνημα έγινε ήδη με Spritz και γλυκά μπισκοτάκια και στη συνέχεια …
Το μαγικό μπισκοτογλυκό του Δεκεμβρίου κρύβεται στην άχνη και μυρίζει βούτυρο, άρωμα καβουρδισμένων αμύγδαλων και ροδόνερο. Κουραμπιέδες χιονάτοι. Τους κάναμε …
ΥΛΙΚΑ 2φλ. βούτυρο 4φλ. αλεύρι 2φλ αμύγδαλο χοντροκομμένο (ασπρισμένα και ελαφρά καβουρδισμένο) 3/4 φλ. ψιλή ζάχαρη 2 κρόκοι 1 1/2 …
ΥΛΙΚΑ: 600 gr. ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ 250 gr. ΖΑΧΑΡΗ ΨΙΛΗ 900 gr. ΑΛΕΥΡΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ …
Οι πιο τραγανοί και νόστιμοι κουραμπιέδες που φάγατε ποτέ!!!!!!!!!!!!!!
Υλικά για μια δόση που βγάζει περίπου 50 κομμάτια -2 ταψιά του φούρνου-μισό κιλό βούτυρο γάλακτος μισό ποτηράκι του κρασιού …
Οι πιο νόστιμοι κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα.
Είναι μια συνταγή που βρήκα σε ένα βιβλίο με παραδοσιακά γλυκά. Ένα βιβλίο ενός μάγειρα μοναχού που πήρα από το …
Δοκιμάστε τους και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν ανάρπαστοι!
Οι κουραμπιέδες στις περισσότερες συνταγές εδώ στην Κρήτη αρωματίζονται με κανέλα και γαρύφαλλο και όχι με ανθόνερο. Επίσης τα αμύγδαλα …
Αυτή η συνταγή είναι αποκλειστικά για τα Χριστούγεννα (πλάκα κάνω) και επειδή βλέπω ότι όλοι την λιγουρεύεστε και χωρίς πολλά, …
Δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. Ποιος; Μα, ο kurabiye! Το όνομα του κουραμπιέ, προέρχεται από το …
Τι χρειαζόμαστε: 3/4 του ποτηριού βούτηρο χαλεπιανού 1 κουτί spry (500γρ. φυτίνη) 1 βούτηρο ανάλατο 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη …