Ανθότυρο παρφέ με κεράσια
Αυτό το ανθότυρο παρφέ με κεράσια είναι ένα επιδόρπιο που ετοιμάζεται σε 15 λεπτά. Γίνεται χωρίς ζάχαρη, μόνο με μέλι, …
Αυτό το ανθότυρο παρφέ με κεράσια είναι ένα επιδόρπιο που ετοιμάζεται σε 15 λεπτά. Γίνεται χωρίς ζάχαρη, μόνο με μέλι, …
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38-40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 500 γρ.λευκά αμύγδαλα 500 γρ.άχνη ζάχαρη 8 ασπράδια αυγών 2 βανίλιες λιγότερο από 1/2 κ.γ αλάτι …
είναι τα γνωστά χωνάκια με σφολιάτα του ζαχαροπλαστείου.
Υλικά 1 1/2 κουτί Ζαχαρούχο γάλα 1 1/2 κουτί νερό 250 yρ. σιμιγδάλι 8 φύλλα κρούστας λίγο βούτυρο για τα …
Μια παλιά, παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους. Ότι πρέπει και για όσους δεν τρώνε …
Ένα ωραίο επιδόρπιο δροσερό και γρήγορο.
Πείτε λέμε τώρα ότι μας έχουν περισσέψει κανταϊφάκια. Πράγμα δύσκολο βέβαια γιατί εδώ αρέσουν σε όλους. Ας τα αξιοποιήσουμε λοιπόν …
Για σήμερα ετοιμάζουμε ένα εύκολο καλοκαιρινό γλυκάκι με υλικά που όλοι έχουμε το ψυγείο μας! Υλικά: 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο …
Πολύ απλή κρεμούλα και αρκετά λάιτ για ψυγείο τώρα που ανοίγει ο καιρός! Υλικά 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου 100 γρ. …
Κρεμα ψυγειου. Ευκολο και γρυγορο