Λουκουμάδες αχλαδιού
Νόστιμοι λουκουμάδες αχλαδιού, αφράτοι από μέσα, τραγανοί απέξω. Το καλύτερο κυριακάτικο πρωινό. Με αγνό, θρεπτικό μέλι! 7 αχλάδια μέτρια 200 …
Νόστιμοι λουκουμάδες αχλαδιού, αφράτοι από μέσα, τραγανοί απέξω. Το καλύτερο κυριακάτικο πρωινό. Με αγνό, θρεπτικό μέλι! 7 αχλάδια μέτρια 200 …
1 1/4 κούπας γάλα ή νερό 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κούπες αλεύρι 2 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές ζάχαρη μέλι …
Υλικά για τη ζύμη: 1 κούπα χλιαρό νερό (40 βαθμών Κελσίου) 1 κούπα χλιαρό γάλα (40 βαθμών Κελσίου) 2 φακελάκια …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φακελάκι ξερή μαγιά 2 κ.σ. ζάχαρη ½ κ.γ. …
Τρώγονται ζεστοί με αρωματικό μέλι, κανέλα και καρύδια!
Οι αγαπημένοι λουκουμάδες σε μία “λευκή” εκδοχή, με γιαούρτι…
Με τη συγκεκριμένη συνταγή οι λουκουμάδες γίνονται όσο πρέπει αφράτοι, όσο πρέπει “ψωμένιοι” αλλά και νόστιμοι. Απορροφούν ωραία το σιρόπι …
Μια παραλλαγή στη γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας συνταγή για λουκουμάδες.Η συνταγή αυτή περιέχει αυγό και βανίλια!
Γλυκό δημοφιλές στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νότια Ασία. Παρασκευάζεται από ζύμη τηγανισμένη σε καυτό λάδι. Οι λουκουμάδες έχουν σχήμα …
Μηλομαγειρέματα, κολοκυθομαγειρέματα και κυδωνομαγειρέματα στα καλύτερά τους…Θυμάστε τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων που η θεά Ήρα δέχθηκε σαν γαμήλιο δώρο …