Χωρίς μίξερ: Πάστα Φλώρα με ότι μαρμελάδα έχετε
foodjunkie.eu
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της …
Τα γεμιστά αρτοπαρασκευάσματα, φέρνουν “ευφορία” στις ψυχές των ανθρώπων αυτές τις μέρες του χρόνου. Είναι τα αρώματα και η γεύση …
Το Victoria sandwich sponge cake, είναι ενα πολύ νόστιμο παντεσπάνι (ή πιο σωστά pasta genovese), με γέμιση απο πλούσια κρέμα …